Warning: Creating default object from empty value in /customers/7/e/0/conradidesign.dk/httpd.www/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Conradi Design - Få dit butiksinventar designet professionelt

Få designet dit Butiksinventar

Når du arbejder med butiksinventar er det deltaljen der tæller. Hver en lille detalje kan være med til at fremme og forstærke budskaber, men kan også have modsatte effekt. Butiksinventar er med til at skabe kulisse omkring dit produkt eller din ydelse.

MEGET MERE END ARKITEKTTEGNEDE STOLE

Mit arbejde med butiksinventar er en naturlig forlængelse af mine andre egenskaber. Ikke kun på baggrund af min uddannelse og erfaring indenfor udvikling af rekvisitter og scenografier, men også andre tidligere erfaringer kommer mig til gode, når jeg skal designe noget nyt og unikt til mine kunder. Mit arbejde i træ, min forståelse af materialet, at jeg kan behandle, klippe og sy i læder, nørkle med en detalje i en maske til den er helt rigtig. Det er nogle af de mange erfaringer, jeg tager med mig ind i mit design.

Jeg er vant til at tænke i designløsninger, der dækker differentierede behov og mine erfaringer er mig gavnlig når jeg står overfor en opgave hvor der skal designes løsninger, der arbejder sammen. Dette afspejler i høj grad mit arbejde med butiksinventar, hvor jeg er i stand til at sammenflette en fælles strategi for design.

For at kunne specialdesigne butiksinventar overens med kundens værdier og billede udadtil, så forventes det, at der er konsensus, og at image afspejles retvisende. Derfor følger der naturligt mange overvejelser med når man arbejder med design af butiksinventar.

Butiksinventar handler i høj grad om at sætte dit præg på din butik, eller dit brands. Det handler om at efterlade et indtryk, som dine kunder værdsætter og husker. Butiksinventar skal være med til at sætte dine produkter i fokus og fremhæve dem på bedste vis. Det handler om at skabe elementer, der forener det fulde billede til en oplevelse, der tilfredsstiller dine kunder, før, under og efter deres besøg i din butik.

Jeg har stor erfaring indenfor design af inventar til indretning af butikker, messestande og showrooms, og hver gang handler det om at jeg er i stand til at sætte mig ind i dine behov, og er i stand til at designe og eksekvere designet til det formål du efterspørger. Butiksinventar, har på samme måde som god indretning, den funktion, at det er i stand til at præsentere din butik på bedste vis. Det kan være med til at fremme den gode butiksoplevelse og få din butik til at fremstå professionel, kvalitetsrig og spændende. 

Mange steder i dag leder vi efter elementer, der overbeviser os om hvorvidt udbyderen af et bestemt produkt er troværdig, om produktet er holdbart og så videre. Dagens forbrugere er kritiske og har høje forventninger til kvalitet og gennemsigtighed, men de ønsker også at få mere end bare et produkt. I dag leder forbrugere efter brands de kan forholde sig til og brands som andre kan læse dem ud fra. Derfor er det i dag vigtigere end før, at vi fokuserer på helheden og det er her detaljerne kommer i spil. Detaljer der forener det fulde billede og formår at forstå kundernes ønsker og behov.

Når jeg laver inventar til din butik, er målet at skræddersy designs, der passer til nøjagtig den situation du befinder dig i og til de brands du beskæftiger dig med. Det handler om at lave løsninger, der er tilrettelagt og udpeget med det formål at få dig til at fremstå engageret, troværdig og professionel i den branche du er i. Med de nuværende og kommende kunder i tankerne, vil jeg lave en plan for dig til hvordan du på bedst mulig vis kan anvende mig som guide og designer i den proces der er for at nå i mål.

En designers opgave, er at formidle mange kreative idéer, så de formidles og eksekveres på en måde der stemmer overens med projektets formål. Som nævnt er rigtig mange af mine projekter unikke, hvor det er nødvendigt at sætte sig grundigt ind i hver enkel kundes branche og ikke mindst tankegang. For mig er det vigtigt at kunden er klar over at uanset hvad jeg står overfor, kaster jeg mig altid over enhver opgave med den samme passion og entusiasme! Du vil derfor altid blive prioriteret og værdsat som kunde hos mig. Hvis du vil se flere eksempler på mine designs, kan du finde dem i mit galleri ved at klikke her.

Med stor erfaring i forskelligartede brancher er jeg i stand til netop at observere et sådan behov og kan designe produkter på baggrund af den viden. Min erfaring går helt fra at bygge et showroom fra scratch, som måske ligger langt fra de mere grove opgaver, jeg beskæftiger mig med, når jeg laver masker og special effects. Men der er en klar sammenhæng, og jeg kan bruge min alsidige erfaring fra samtlige opgaver, jeg tidligere har haft. Du kan også læse mere om min erfaring med butiksindretning ved at klikke her.

Plankebord - Denise Conradi

Rekvisitter af Denise Conradi

Rekvisitter af Denise Conradi

interior design Ikea stryget fra Conradi design