Warning: Creating default object from empty value in /customers/7/e/0/conradidesign.dk/httpd.www/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Conradi Design - Dekoratør med bred erfaring og forståelse for design

Erfaren dekoratør

I arbejdet som dekoratør har jeg specialiseret mig i at anvende visuelle udtryk, til at formidle og skabe stemninger og følelser, der virker autentiske for modtageren. Det er vigtigt for mig, at du som kunde får dine værdier formidlet på en måde, der fremstiller dig med en troværdighed på dine kerneområder. Ligeledes at mit design formår at få dig til at fremstå unik, så du skiller dig ud fra dine konkurrenter. Med mit speciale er jeg i stand til at vide hvor fokus bør ligge, samt hvordan stemninger gennem farve og belysning og meget mere skabes omkring dette fokus. Et dekoratør projekt vil altid være i tæt samarbejde med dig, hvor det er dine behov der er omdrejningspunkt for udviklingen. 

Væk dit brand til live

Min opgave er, at formidle værdier igennem de mange udtryksformer der er til rådighed, således at udtrykket bliver stærkt og formår at vise værdierne på en måde din kunde kan relatere til. Værdier, der er samlet ud fra de indtryk du ønsker at andre skal opfatte dit produkt. Jeg laver altid skræddersyede løsninger, der matcher dine behov.

Dekoration handler om at skabe fornemmelser og fremhæve bestemte former og æstetiske udtryk omkring dit produkt eller din ydelse. Former og udtryk der er med til at danne indtryk og tilbyde en værdifuld oplevelse af dit produkt eller din ydelse. En god præsentation eller dekoration har til formål at samle mennesker om værdier og følelser de kan forholde sig til, så de føler sig tættere på dit brand.

Derfor er en forståelse for dig som kunde og dine værdier, betydningsfuld for mit design og eksekvering af designet. Den viden er afgørende for at jeg rammer den kunde i ønsker at nå ud til, med det design jeg tilbyder jer. Design handler i høj grad om at sende signaler, gennem æstetiske elementer, som din kunde kan forholde sig til. Det er her jeg kan hjælpe dig.

Som dekoratør elsker jeg en udfordring og er ikke bange for at tage fat. Jeg har en meget bred erfaring og forståelse, der gør at jeg er i stand til at varetage mange forskelligartede opgaver. Det er vigtigt for mig at der bliver taget hånd om dine behov og idéer, samtidig med at der bliver skabt et nyt rum for dig, hvor allerede eksisterende udtryk bliver formet, og der bliver dannet nye og værdifulde udtryk heraf.

Indenfor branding er en dekoratørs vigtigste opgave, at profilere din virksomhed og gøre dine vare tiltrækkende for dine kunder. Det er også at være i stand til at formidle et brand enestående, særpræget og unikt. Som dekoratør, er jeg i stand til at varetage opgaver der omfatter alle brancher og butikstyper.

Når jeg tilgår et projekt, er jeg fra start til slut, fuldt ud engageret i at fremvise dit brand eller din butik, så kommunikationen omkring dette er perfekt. Dette gør jeg ved at anvende en masse visuelle virkemidler, der hjælper til at forme projektet i den retning du ønsker. Jeg har en særlig forståelse for at arbejde hen mod forretningens profilering med visuel kommunikation, igennem design der aktiverer modtageren positivt.

Jeg elsker en udfordring og er stærkt fokuseret på at yde mit bedste. Hver en opgave kræver kreative oplæg der i sidste ende skal implementeres i en fuld strategi. En stærk visuel kommunikation skal sikres gennem nøje udvalgt inventar, rekvisitter og en generel forståelse for kommunikative virkemidler i dekoration.

Det kan være at du har brug for min hjælp til at dekorere din messestand, din butik, en udstilling i din forretning eller i et stormagasin. Når du ansætter mig til at dekorerer for dig, vil du få en professionel og kreativ dekoratør, der er opdateret på de seneste trends og tendenser. Du vil få en dekoratør med masser af erfaring fra forskelligartede brancher og med stor interesse i at yde mit bedste. Jeg tilgår alle opgaver med den samme passion og entusiasme. Du vil være sikret en ambitiøs og engageret dekoratør, der er interesseret i at skabe en inspirerende, men også kommerciel visuel præsentation, der passer dine behov.

Når vi tilgår et projekt sammen, vil der altid indledende være en behovsafdækning, hvor vi sammen planlægger og strukturerer. Derefter er det min opgave at tilbyde dig præcis hvad du har behov for. Jeg arbejder selvstændigt og planlægger og formidler mit arbejde overfor dig efterfølgende. Det vil være min opgave som dekoratør, at færdiggøre et design, der rammer plet i overensstemmelse med vores indgåede aftale. Hvis du ønsker det, har jeg bred erfaring med at designe og udvikle inventar der styrker dekorationen som helhed. Jeg er i stand til at tage fat og bruge et stykke værktøj, svinge en pensel eller hvad der skal til.

Vær ikke bange for at tage fat i mig, hvis du har nogle spørgsmål. Med en bred faglig baggrund som dekoratør har jeg blandt andet fast base hos Det Kongelige Teater, hvor jeg har opnået stor erfaring indenfor udtryksformernes muligheder. Du kan læse mere om mit tidligere arbejde som dekoratør ved at klikke her.

IKEA PopUp

Louis Vuitton

Moncler