Warning: Creating default object from empty value in /customers/7/e/0/conradidesign.dk/httpd.www/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 INTERIØRDESIGN • CONRADI DESIGN

Interiør design –

Meget mere end arkitekttegnede stole

Interiørdesign er sådan et ord, der efterhånden er blevet allemandseje. Hvis man kan finde ud af at sætte en femarmet lysestage eller hænge en plante i bedste feng shui-stil i det nordlige hjørne af en lejlighed, ja, så kalder folk det interiørdesign. Jeg er ikke en af dem, der bare dækker nydeligt op til overdådige middagsselskaber med vidunderlige langborde (med mindre det er det, du gerne vil have!). For mig kan interiør være meget mere end en smukt indrettet lejlighed eller et hyggeligt restaurantlokale.

Mit arbejde med interiør er en naturlig forlængelse af mine andre egenskaber. Ikke kun på baggrund af min uddannelse og erfaring indenfor udvikling af rekvisitter og scenografier, men også andre tidligere erfaringer kommer mig til gode, når jeg skal designe interiøret til en kunde. Mit arbejde i træ, min forståelse af materialet, at jeg kan behandle, klippe og sy i læder, nørkle med en detalje i en maske til den er helt rigtig. Det er nogle af de mange erfaringer, jeg tager med mig ind i mit interiørdesign.

Interiørdesign skal afspejle brandet

Det er lidt som at producere en form for miniscenografi med gennemførte rekvisitter. Det er detaljerne og helheden, der skal hænge sammen og afspejle min kundes brand. For eksempel kan interiør nogle gange stå og falde med en enkelt rekvisit. Som da jeg byggede en macaroon-trolley, der var centrepiece til L’Oréal Paris’ lyserøde lancering til Elle Style Awards 2016, som skabte den helt rigtige over-all stemning i lokalet samtidig med at den repræsenterede min kundes brand velfungerende.

Jeg har stået for Louis Vuittons vinduesdekorationer i deres butik i København. Det er virkelig en ganske speciel oplevelse at arbejde med et brand af den kaliber, fordi det giver plads til en detaljegrad og perfektionisme, det er både udfordrende og skøn. Hvis jeg skal lave et vellykket interiør, handler i høj grad om at forstå, hvem jeg arbejder med.  

For at kunne specialdesigne et interiør, der stemmer overens med kundens værdier og billede udadtil, så forventes det, at der er konsensus, og at image afspejles retvisende.

Andre gange er det meget anderledes omfattende. At bygge et showroom fra scratch, ligger måske meget langt fra de mere makabre og grove opgaver, jeg beskæftiger mig med, når jeg laver masker og special effects-makeup. Men der er en klar sammenhæng, og jeg kan bruge min alsidige erfaring fra samtlige opgaver, jeg tidligere har haft.

Se eksempler på mit arbejde i mit galleri

Som nævnt er rigtig mange af mine projekter unikke, hvor det er nædvendigt at sætte sig grundigt ind i hvert enkel kundes branche og ikke mindst tankegang. Uanset hvad jeg står overfor, kaster jeg mig altid over enhver opgave med den samme passion og entusiasme! Du er kan derfor se mange flere eksempler på mine interiørdesigns i mit galleri