Warning: Creating default object from empty value in /customers/7/e/0/conradidesign.dk/httpd.www/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Conradi Design - Få designet kulisser professionelt

Kulisser som beskuerens rum

At bygge en kulisse handler om, at tage fat i stemninger og følelser og eksekverer det i et omgivende design, der taler til tilskuerne, med det formål at aktivere disse. Jeg har hentet meget af min erfaring fra største delen af landets teatre, alverdens filmset og min uddanelse på Statens Scenekunstskole København, hvor jeg har fået lov til at arbejde bredt med forståelsen af ovenstående. Mine eksekverede designs er anvendt bredt, og jeg har gennem erfaring opnået stor viden i de processer det kræver, når jeg udvikler og eksekverer kulisser for dig.

Det er din historie jeg fortæller, om det er i en film, et teaterstykke, tv-produktioner, eller til events, så kan jeg lave det. En kulisse kan også blive en ramme for en fremvisning af dit produkt, eller til en større præsentation. Kulisser fungerer som baggrund eller opsætning omkring elementer. En god kulisses formål er at være i stand til at underbygge forudbestemte udtryk og skal skabe fordybelse hos modtageren.

Der kan være stor forskel på en kulisse der bygges til en teaterforestilling og en kulisse der bygges til et event. Der vil typisk være mulighed for, at arbejde med forskellige udtryk gennem lys og lyd til en teaterforestilling, hvor den påvirkning lyd og lys kan give, kan få kulissen til at præsentere forskelligartede udtryk. Det samme kan man gøre til events, men der er oftest behov for en kulisse der kan rumme meget indhold, men har et ensartet udtryk.

For mig handler det om at skabe en aktiv dialog mellem rum og modtager. Hvor jeg aktiverer egenskaber i designet, der gør rummet levende for tilskuerne. Som en dygtig formidler, er jeg i stand til at varetage mange opgaver og elsker en udfordring. Det er et givende arbejde, at skabe noget, der forenes med historier, så de når ud til beskueren med den rette stemning og følelse.

Det der er interessant ved at arbejde med kulisser er den mængde af informationer og elementer de skal kunne rumme og i målet om at nå en forudbestemt stemning hos modtageren, der resulterer i en fordybelse, hvori noget skal forstås på en bestemt måde.

I teaterverdenen er det vigtigt at en kulisse er designet til at rumme mange elementer, bevægelser, lys og lyd, uden at fornemmelsen af, at det er en virkelig oplevelse du modtager forsvinder. Kunsten ved at skabe kulisser eller rekvisitter er, at ramme noget fra den virkelige verden, som vi allerede har eksisterende oplevelser af og følelser relateret til. Det der ofte bliver efterspurgt er om jeg er i stand til at designe kulisser der aktiverer bestemte følelser. Det kan være følelsen af at være elsket, frygtet, ked af det, glad osv. Det er noget jeg har udviklet mine evner indenfor gennem mange år og jeg er i stand til at varetage hvilken som helst opgave.

Kulisser skal være i stand til at inddrage beskueren af et rum med en bestemt følelse, så oplevelsen bliver autentisk og inddragende. Fordelene ved en god kulisse er at den understøtter den stemning, der bygges rundt om. Ulemperne ved at kulisser ikke bygges herefter, eller hvis man sparer på kulisser, er at de kulisser der så anvendes ikke er tilstrækkelige til de stemninger de skal understøtte.

Kulisser underbygger fortællinger og er vigtige for de enkelte stemninger du vil understøtte i din fortælling. I mit arbejde er jeg vant til at skulle arbejde ud fra en forståelse af helheden. Jeg har udover design af kulisser, stor erfaring med udvikling af rekvisitter. Rekvisitter er med til at understøtte fortællingen og stemningen en kulisse rummer.

Kulisser kan være alsidige og kan anvendes i mange sammenhæng og på forskellige måder. Den samme kulisse kan fremtone dyster og trist, eller frisk og letsindig. En ændring der oftest let vil kunne implementeres ved hjælp af få elementer. Disse elementer er noget jeg arbejder meget med og jeg stor forståelse for at det er de små ting der kan gøre den store forskel.

Det kan være at du står med en opgave der virker uoverskuelig, eller at du bare mangler det sidste touch på værket. Uanset hvilken type opgave du står med, kan jeg være behjælpelig med min brede erfaring og forståelse for de æstetiske virkemidler i design af kulisser.

Jeg er specialiseret i at tilbyde skræddersyede løsninger, der matcher dine behov. Jeg har en stor passion og engagement i at fremstille unikke kulisser, hvor de æstetiske elementer er tilrettelagt præcis efter dit ønske. Jeg har stor erfaring i at arbejde med mange materialer, der kan indgå i en dekoration og design af en kulisse samt en stor forståelse for de forudbestemte elementer der skal tages hensyn til.

Det er vigtigt at det udtryk jeg skaber med en kulisse danner omgivelser eller baggrund for en sammenhæng, hvoraf en bestemt oplevelse eller forståelse af udtrykket skal opstå. Kulissen er det finpudsede udtryk, der er tilrettelagt efter et bestemt formål. Jeg er vant til fokuseret projektarbejde, hvor jeg fokuserer på detaljen i det forudbestemte udtryk. Jeg er også i stand til at varetage opgaver, hvor du har brug for en dekoratør til at vejlede dig i en kreativ proces fra start til slut. Så hvis du ikke har dine idéer i forvejen, kan jeg også hjælpe her.

Hos mig vil du kunne få den fulde pakke. Når kulisser skabes, er målet at de er i stand til at aktivere modtageren og det kræver opmærksomhed – ned til mindste detalje og op i den større sammenhæng.

Se mere af mit tidligere arbejde ved at klikke her. Hvis du vil høre mere om hvad jeg kan tilbyde, eller få et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte mig. Du finder mine kontaktoplysninger ved at klikke her.

Scenografi af Denise Conradi

Loreal paris projekt