Warning: Creating default object from empty value in /customers/7/e/0/conradidesign.dk/httpd.www/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Special Effects Makeup - Unikke designs til TV og Teater - Denise Conradi

Special Effects Makeup Artist 

At arbejde med special effects makeup er en af mine absolutte spidskompetencer og ikke mindst største passioner. Special Effects spiller en afgørende rolle for at gøre enhver fortælling overbevisende, uanset om det drejer sig om en film- eller teaterproduktion. Jeg har massiv erfaring fra begge brancher og formår altid at skabe unikke designs, der er skræddersyet til hver enkel historie. 

Blødende snitsår, alienhoveder og forvoksede børnehænder

Som et led i min uddannelse på Statens Scenekunstskole tog jeg et semester på Complections College of Makeup Art and Design, i Toronto i Canada, hvor jeg specialiserede mig i at lave masker og Special Effects-makeup. Skolen er blandt verdens absolut bedste inden for sin niche, så efter at være blevet opfordret til at gå den vej, var den et oplagt valg. At lave overbevisende special effects-makeup og masker er nørkleri, så det batter. Længerevarende modellering, for at få noget til at se grimt men rigtigt ud, er en stor opgave i sig selv.

Siden mit forløb på Complections College of Makeup Art and Design har jeg øvet og kreeret masker og special effects-makeup til hudløshed. Om det er grusomme væsener, muterede dyr, afhuggede legemsdele, zombiemasker, blå mærker eller noget helt syvende, så har jeg både knowhow og vilje til at gennemføre opgaven og levere et overbevisende resultat.

Det er ligegyldigt, om det er en opgave, der minder om noget, jeg har lavet tidligere, eller om jeg skal skabe noget helt nyt på baggrund af en diffus idé. Mine grundlæggende kvalifikationer fra min uddannelse og min erfaring med forskellige materialer og overflader kommer mig gevaldigt til gode. 

Jeg ser det altid som min fornemmeste opgave at sørge for at mine kreationer bidrager så meget som muligt til den historie eller fortælling som de indgår i. Special Effects makeup skal være det, der får biograf- og teatergængenres fantasi til at glide ind i en ny og forunderlig verden, hvor kun fantasien sætter grænser.  

Solid erfaring fra Danmarks største virksomheder

Siden jeg afsluttede mit forløb i special effects-makeup på Complections College of Makeup Art and Design i Toronto i 2014, har mine kunder blandt andet bestået af en række af Danmarks største virksomheder inden for både TV og teater som DR3, Nordisk Film, HBO Nordic, Det Kongelige Teater og andre. Derudover har jeg også samarbejdet med en række af Danmarks største virksomheder som  Carlsberg og Louix Vuitton.

Du kan blandt andet se eksempler på mine kreationer i mit personlige galleri

Så hvad skal vi lave?

Scenografi af Denise Conradi

Conradi design rekvisit

Special effects

Special effects makeup - Denise Conradi