Warning: Creating default object from empty value in /customers/7/e/0/conradidesign.dk/httpd.www/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Conradi Design - Hjælp til dekorering af messestand

Sæt dit personlige præg på din Messestand

Når du køber dig ind på en messe, har du helt sikkert en masse overvejelser til hvad du skal opnå med din messestand. Hvor mange kunder skal du nå at tale med, hvor mange nye kontakter skal du have og meget mere. Men hvad er egentlig det vigtigste når du tager på messe. Selvfølgelig, er det vigtigt at være til stede og nærværende, men det er ligeså vigtigt at dit produkt eller din ydelse formår at blive præsenteret på en måde udenom din tilstedeværelse, der vækker nysgerrighed og interesse. 

NÅR DIT BRAND TALER FOR SIG SELV

På en messestand er der travlt og du når måske ikke at tale med alle dem du gerne ville og du når ikke at hilse på alle der kommer forbi din stand. Det er her jeg kan byde ind, jeg kan hjælpe dig til at lade dit produkt eller din ydelse tale for sig selv.

En god dekoration af din messestand er altid en god investering. Det er din mulighed for at sætte dit præg og gøre indtryk på dine nuværende og nye potentielle kunder. Sørger du for at din messestand er unik og skiller dig ud, giver du folk noget at tale om og de husker dig.

En messe, er det din mulighed for at nå ud til nye kunder og inspirere de allerede eksisterende kunder til at købe mere hos dig, så hvorfor ikke sørge for at imponere dem og vise dem at du gør en indsats.

Det er vigtigt for mig at understrege at en visuel fremstilling af dit brand, kræver en velovervejet proces og strategi. For måske Danica Pension ikke skal kaste sig ud i den vilde Tivoli Copenhagen inspirerede æstetiske oplevelse, medmindre de selvfølgelig træder lidt en ny retning. En forkert strategi vil virke anmassende og virke påtaget for dit kundesegment. Det handler om at finde den vej der passer til dig, dit produkt og dine kunder.

Jeg er specialiseret i at anvende visuelle komponenter til at skabe et miljø og en stemning, tilrettelagt efter specifikke kundebehov. Med en lang erfaring fra forskellige typer af kunder, virksomheder og brands, kan jeg som din samarbejdspartner supplere med mine kreative idéer og nytænkning. Jeg kan hjælpe dig til med at profilliere dit produkt eller din ydelse efter dine ønsker, samtidig med at du skaber rammer, der præsenterer det unikke i dit brand. En gennemarbejdet præsentation, vil tit være mere iøjnefaldende og opsigtsvækkende, hvilket vil være behjælpeligt når du er ude og søge nye kunder eller præsentere en ny kollektion på din messestand.

I samspil med min brede erfaring indenfor dekoration, så er det i min store interesse at udtrykket jeg skaber er i perfekt overensstemmelse med det produkt eller den ydelse jeg skal præsentere og overfor det segment designet skal nå ud til. Derudover, handler det for mig også om at skabe noget nyt og det betyder ikke at det skal være spraglet og ekstravagant, hvis ikke det er det kunden ønsker, men at det er nyt i den forstand, at det er personligt og bærer præg af en velovervejet proces.

Jeg sørger for, at alle æstetiske elementer spiller perfekt sammen, så de fælles opnår præcis det udtryk du ønsker. Et sådant samspil, fremviser dig som en professionel, troværdig og velovervejet afsender og det er klart en fordel hvis du står overfor en ny kunde, der overvejer at vælge dig som leverandør.

Jeg tilbyder dig hjælp til dekoration af din messestand og kan også tilbyde min erfaring hvis du skal have dekoreret en udstilling eller en event. Derudover, har jeg i mange år også designet rekvisitter og interiør til ovenstående. Det betyder at jeg har et godt øje for detaljen i det fulde billede og kan tilbyde dig, unikke og personlige præg på din messe, udstilling eller event.

Jeg har stor erfaring som dekoratør, og jeg har tidligere arbejdet meget med projekter, hvor en kreativ præsentation af brands  på en messestand, har været omdrejningspunkt. Jeg holder fokus og er hårdtarbejdende. Min tilgang til projekter er, at jeg ønsker at udvikle noget unikt. Unikhed der får min kunde til at skille sig ud. For at kunne gøre dette med en professionalisme, sætter jeg mig altid grundigt ind i hver enkel kundes branche og ikke mindst tankegang. Uanset hvad jeg står overfor, kaster jeg mig altid over enhver opgave med den samme passion og entusiasme! Du kan se mange flere eksempler på mine designs i mit galleri.

Hvis du stadig overvejer hvorvidt det er mig du skal hyre til dit design, eller hvis du har spørgsmål til andet, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Du finder mine kontaktoplysninger ved at klikke her

interior design Ikea stryget fra Conradi design

Interiør design - Denise Conradi Louis Vouiton