Warning: Creating default object from empty value in /customers/7/e/0/conradidesign.dk/httpd.www/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Om Denise Conradi - Se mit arbejde lige her - Conradidesign.dk

DENISE CONRADI

Regissør, scenograf, rekvisit- og interiørdesigner, møbeldesigner, lædermager, Special Effects-makeupartist og meget meget mere.

Jeg er færdiguddannet regissør fra Statens Scenekunstskole i 2015, hvor jeg har arbejdet med et bredt udsnit af scenekunstneriske udtryksformer og er trænet i at tænke visuelle løsninger, samt hvordan man mest effektivt kommer frem til det ønskede resultat. Derudover har jeg afsluttet et forløb i special effects-makeup på Complections College of Makeup Art and Design, Toronto Canada i 2014.

Min interesse i formgivning og min materialeforståelse har givet mig en følsom taktilsans og en veludviklet visuel forståelse. Når jeg arbejder med et materiale, har jeg alle mine sanser i spil. Jeg ser detaljerne, jeg mærker det med mine hænder, og jeg dufter, om det er godt nok. Nogle gange bruger jeg et halvt år på at udarbejde en rekvisit, hvis opgaven kræver det, mens jeg andre gange eksekverer en rekvisit på fem minutter, fordi jeg kan hente en løsning i min dybe boks af erfaringer fra tidligere opgaver.

Jeg har været på konflikthåndteringskursus, så jeg kommunikerer problemfrit med folk omkring mig. Men en af fordelene ved at arbejde selv er, at det produkt, jeg udtænker og kreerer i mit hoved, ikke skal videreformidles og fortolkes af andre, hvilket gør ‘tanke til handling’-processen enormt effektiv og uden misforståelser. Hvis man ser bort fra det faktum, at jeg er tonedøv, er jeg som et enmandsorkester, der både skriver, synger og spiller på samtlige instrumenter selv. Jeg kræser for det, jeg laver, og alt hvad jeg udarbejder skabes på baggrund af min erfaring inden for feltet. Så uanset om jeg står for scenografien alene, eller jeg skal løse en opgave i et samarbejde, bliver den optimale løsning skræddersyet til projektet. Jeg kan skabe præcis de rekvisitter eller den scenografi, I drømmer om!

Denise besidder en særlig og alsidig tilgang til udførelsen af og forståelsen for kunstneriske projekter.
Marie Skjerning
Marie Skjerning
Den Danske Scenekunstskole. Uddannelsesansvarlig for forestillingsledelse & rekvisit.
Denise has a unique sculpting technique.
Her sculptures are extraordinary and with her eye for detailing her projects always seems to amaze me.
Stuart Conran
Stuart Conran
Special Effects Makeup Artist. Alexander, Saving Private Ryan, Dr. Who m.m.