Warning: Creating default object from empty value in /customers/7/e/0/conradidesign.dk/httpd.www/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Conradi Design - Engageret, professionel og ansvarlig regissør

Flere års erfaring som Regissør

En regissørs faglighed afspejles af personens evne til at samarbejde og varetage flere og forskelligartede opgaver. I mit arbejde som regissør er jeg ansvarlig for at varetage kommunikationen omkring rekvisitter, kostumer, kulisser med mere. Her handler det især om at være i stand til at have overblik. I arbejdet med rekvisitter, kulisser og kostumer, handler det for en regissør om at være i stand til at have overblik og fordele opgaver de rette steder hen.

Igennem mit arbejde hos Det Kongelige Teater, har jeg tilegnet mig en bred viden indenfor netop dette og det er med stor passion og entusiasme at jeg tilgår hver en opgave. Jeg er kreativ og proaktiv og forstår vigtigheden af at indgå i et samarbejde, hvor vi tæt supplere hinanden med vores forskellige færdigheder. 

Som regissør er jeg engageret og ansvarlig. Jeg sørger for at alle arbejder sammen som en fælles enhed og at opgaverne bliver varetaget professionelt og gennemarbejdet.

Det jeg elsker ved at arbejde som regissør, er at det kræver at jeg er i stand til at samle mange udtryk, samtidig med at en teknisk forståelse er afgørende for kvaliteten. Når jeg arbejder med en ydre opsætning eller et scenearrangement, er jeg altid opmærksom på det tekniske og de eventuelle administrative krav der ligger bag. Jeg har en bred erfaring jeg tager med mig i et samarbejde med dig og en masse ressourcer indenfor faget.

Det jeg kan tilbyde dig, er min hjælp til at varetage opgaver der kræver opmærksomhed på mange differentierede områder. Jeg i stand til at se sammenhæng og sørge for, at det arbejde jeg tilbyder dig formår at indgå i et samspil til et fælles udtryk. Når man bygger en ydre opsætning eller et scenearrangement, så er det udover samspil i design, min opgave at være i stand til at udforme elementerne så de stemmer overens med hvad der kan lade sig gøre. Igennem tidligere arbejde har jeg arbejdet tæt sammen med administrative og scenetekniske afdelinger, hvilket giver mig en fordel når jeg skal udvikle og planlægge. Jeg har ligeledes stor praktisk designforståelse, da jeg ofte selv har designet rekvisitterne, kulisserne og kostumerne. Du kan se eksempler på mit arbejde ved at klikke her (link). Derved kender jeg til udfordringer og begrænsninger der kan ligge i udarbejdelsen af et design, men er også i stand til at se muligheder i komplekse projekter.

Du vil i mig få en regissør, der vægter samarbejde højt. Samarbejde er afgørende for et godt projekt. Et godt samarbejde vil sørge for en effektiv og målrettet proces. Når jeg tilgår et projekt, vil mit første mål være at tilrettelægge og planlægge et forløb der tilgodeser dine ønsker og behov. Alt efter hvor meget ansvar jeg selv varetager, vil jeg vurdere mulighederne i samarbejde med din produktionsafdeling og teateret andre relevante afdelinger. Jeg er vant til at arbejde målrettet og konstruktivt og har erfaring fra Det Kongelige Teater. Jeg er ressourcestærk i mine erfaringer og har en løsnings- og kvalitetsorienteret tilgang til projekter.

Den store opgave, som jeg lidt allerede har været inde på, handler om at se det hele i en helhed. Det at være i stand til at arbejde i det rigtige tempo med fokus det rette sted og med en kreativitet, der stemmer overens med det forudbestemte behov. Du kan i mig få en meget kreativ ildsjæl, der kan vende op og ned på dit syn af hvad man kan med en scene, eller du kan få en proaktiv engageret ansat, der vil vække din vision til live på en scene. Det hele handler om i hvor høj grad du ønsker, at jeg inddrages i den kreative proces. Når du mangler regissør til opsætning og afvikling af en teaterforestilling, kan jeg være med hele vejen.

Min erfaring vil også kunne anvendes hvis du ønsker hjælp til en filmindspilning, kort film eller lignende. Mange af principperne er det samme, hvilket er hvorfor jeg vil være i stand til at kunne overføre nogle af mine kvalifikationer. Det der er interessant ved at forstå helheden, er at indledende opnå en særlig indsigt i afsenders behov og ønsker, samt forestillinger om hvilket udtryk denne vil sende til modtager. Derefter er modtageren også afgørende. Min viden i æstetiske virkemidler, betyder at jeg er i stand til at formidle de udtryk retvisende efter hvordan det ønskes at modtageren oplever dem. Her er min viden om modtageren også afgørende og da jeg tidligere har arbejdet med mange forskellige målgrupper, vil jeg kunne drage nytte af min erfaringer i et samspil med dig.

Sammen finder vi den løsning der passer bedst til dine behov. Det kan være at du har brug for en regissør der kan være med fra start til slut. Det kan være at du også ser muligheden i at anvende nogle af mine andre kvalifikationer, når nu du har mig på hånden. Det kan også være at det du har behov for er en der kan varetage opgaven som forestillingsleder, der har overblik og sørger for at der bliver taget hånd om de forskellige opgaver. Uanset hvad du søger af ovenstående, så står jeg klar til at hjælpe dig. Hvis du ønsker at få mere viden om min tidligere erfaring inden for lignende opgaver eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte mig. Du kan finde mine kontaktoplysninger ved at klikke her.

I mit galleri har du også mulighed for at følge med i mit arbejde og indblik i mine færdigheder. Du kan finde mit galleri ved at klikke her.

regissør

Teatermasker, Denise Conradi

Rekvisitter, Denise Conradi

Masker, Conradi design

Modelbyggeri, Conradi design